Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Skautuv Pruvodce Zombie Apokalypsou


Skautův Průvodce Zombie Apokalypsou

Skautův Průvodce Zombie Apokalypsou

Skautská příprava na zombie apokalypsu

Být připraven je polovina výhry

Skauting je o tom, být připraven na cokoli, včetně zombie apokalypsy. Skautský průvodce zombie apokalypsou vám poskytne vše, co potřebujete vědět o tom, jak přežít v případě vypuknutí zombie.

1. Buď připraven

Prvním krokem k přežití zombie apokalypsy je být připraven. To znamená mít nouzový plán, zásoby a znalosti, které potřebujete.

Vytvořte si nouzový plán a ujistěte se, že ho zná celá vaše rodina. Vaším plánem by mělo být setkat se na bezpečném místě v případě, že se budete muset evakuovat.

Shromážděte zásoby, které vám vydrží alespoň tři dny. Mezi vaše zásoby by měly patřit voda, jídlo, léky, oblečení a nouzové vybavení.

2. Zůstaň v bezpečí

Dalším krokem k přežití zombie apokalypsy je zůstat v bezpečí. To znamená vyhýbat se zombíkům a chránit se před jejich útoky.

Vyhýbejte se oblastem, kde jsou známi zombíci. Pokud se musíte vydat do zamořené oblasti, buďte opatrní a držte se ve skupině.

Chraňte se před útoky zombíků tím, že budete nosit ochranný oděv a zbraně. Pokud vás napadne zombie, bojujte ze všech sil, abyste se ubránili.

3. Bojuj

Pokud se nemůžete vyhnout zombíkům nebo se před nimi chránit, budete muset bojovat. Bojujte ze všech sil, abyste se ubránili, a nikdy se nevzdávejte.

Používejte jakékoli zbraně, které máte k dispozici, k boji se zombíky. Můžete použít střelné zbraně, nože, sekery nebo cokoli jiného, co najdete.

Bojujte jako tým a podporujte se navzájem. Nikdy nebojujte sami a vždy mějte záložní plán.

4. Přežij

Posledním krokem k přežití zombie apokalypsy je přežití. To znamená najít úkryt, jídlo a vodu a přežít, jak nejlépe dokážete.

Najděte úkryt, který je bezpečný a snadno obhajitelný. Váš úkryt by měl být dostatečně velký pro vás a vaši skupinu a měl by být zásoben jídlem, vodou a dalším vybavením.

Najděte jídlo a vodu, které vám vydrží. Můžete lovit, sbírat nebo pěstovat vlastní jídlo. Můžete také najít jídlo a vodu ve zbytcích domů a podniků.


Comments